Hoitopiste Keijunkuun

                 Merja

Olen laihialaistunut Pirkanmaan likka Kurusta. Kulkeuduin rakkauden mukana Pohjanmaalle ja sain ihanan perheen. Totesin, että kotiopäin on päästävä edes parikymmentä kilometriä, ja rakensimme kodin Laihialle. Olemme viihtyneet kovasti, minä, mieheni ja kolme lastani sekä perheen kissu ja muutama pupunenkin.

Työkokemusta olen jo nuorena hakenut niin tätieni leipomo-kahvilasta kuin haravanvarrestakin seurakunnan kausityöntekijänä ja hoitoapulaisena kehitysvammaisten yksikössä. Kiinnostus ihmisen hoitamiseen on ollut jo pienenä tyttönä, haaveilin lastentarhan opettajan urasta, mutta päädyin perushoitajan koulutukseen. Vanhustyön koin haasteellisena ja jatkoin opintoja terveydenhuollon saralla. Halusin elämänkaaren alkuun ja aloitin kätilökoulutukseen. Työkokemusta hoitoalalta on kertynyt yhteensä 26 vuotta, perushoitajana, sairaanhoitajana ja kätilönä – viimeiset 17 vuotta, lähinnä synnytyssalissa. Kokopäiväsesti olen tehnyt luontaishoitoja vuodesta 2016 alkaen, v. 2013-2015 tein hoitoja kätilötyön ohessa.

Syntymälahjana lienee sain kiinnostuksen luonnonläheiseen tapaan hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Isäni äiti, opetti paljon luonnonyrttien käyttöä, ja jo pikkutyttönä osasin hoitaa pieniä haavoja luonnosta saatavin sidostarpein.

Kätilötyönohessa opiskelin Luontaishoitajaksi, Diplomivyöhyketerapeutiksi – lisäksi lukuisia kursseja ja oppeja. Olen myös kuppari, energiahoitaja ja erilaisia hoitoja kuuluu osaamisalueeseeni. Koulutetun Perinteisen Jäsenkorjaajan koulutuksen sain valmiiksi syksyllä 2018.

Hoitopiste Keijunkuu syntyi lokakuussa 2013 lopulta melko ”helpon ponnistusvaiheen” jälkeen, aarrekarttaani olin kirjoittanut hieman huumorilla, että opinnoista suoraan yrittäjäksi. Pitää olla varovainen, mitä toivoo – sillä se toteutui.

Rakkaudesta lajiin . Rakastan haasteita, luotan universaaliin rakkauteen, hyvyyteen ja siihen, että hyvä tulee takaisin. Etsin positiivisuutta hetkistä, ja tutkin mielelläni erilaisia ilmiöitä itseni kautta.

Olen edelleen vauvafani ja naisen elämänkaaren eri vaiheet ovat lähellä sydäntäni. Haluan kehittyä työssäni ja kouluttaudun edelleen säännöllisesti, jotta voin pitää ammattitaitoni yllä. Työni on myös harrastukseni, luen paljon alaan liittyvää kirjallisuutta ja hoidan myös itseäni luontaisin menetelmin.

Uskon, että kaikkien vaivoja voidaan vähintäänkin helpottaa. Toivon, että tulevaisuudessa pehmeät luontaiset hoidot ja kehon tasapainon ymmärtäminen olisivat lähellä koululääketieteemme osaamista. Ihmisten auttaminen ja hyvinvointi on se tärkeintä, ja punainen lanka.

Yrittäjyys, vapaus valita, välittäminen ja luottamus – Hyvinvointia Sinulle minulta. Tervetuloa tutustumaan hoitoihini ja hoitolaani!

Copyright: Hoitopiste Keijunkuu    Tietosuojaseloste