HOIDOT

HOITOJEN KUVAKSET

KUKKATERAPIA

Walesiläinen homeopaatti, bakteorologi ja lääkäri Edward Bach (1886-1936) teki uranuurtavan työn kukkaterapian ja kukkatippojen kehittäjänä 1930-luvulla. Hän uskoi ihmisen henkisen asenteen ja tilan vaikuttavan ratkaisevasti fyysiseen terveydentilaan kielteisten tunteiden heijastuessa kipuna, stressinä tai sairauksina kehossa. Bachin kukka- terapia vaikuttaakin lempeällä ja luonnollisella tavalla mieleen sallien kehon parantaa itse itsensä. Bach-kukkaterapia pitää sisällään 38 erilaista kukkauutetta, jotka sopivat erilaisille luonteille, asenteille sekä kielteisille tunnetiloille tasapainon ja sopusoinnun saavuttamiseksi.

Konsultaatio ja käyttö

Kukkaterapiakonsultaatiossa asiakas pyrkii yhdessä kukkaterapeutin kanssa löytämään kyseisen hetken tunnetilaan sopivan kukkauuteyhdistelmän. Konsultaatio kestää puolesta tunnista tuntiin ja haastattelun päätteeksi asiakas saa mukaansa hänelle sopivan, yksilöllisen käyttöliuoksen eli hoitopullon, jonka kukkaterapeutti valmistaa sopiviksi katsomistaan kukkatipoista kotihoitoa varten.

Asiakas käyttää tippoja itsenäisesti terapeutin antamien ohjeiden mukaan. Kukkatippoja nautitaan sisäisesti vesitilkan kanssa tai suoraan kielen alle 1-4 tippaa 1-4 kertaa päivässä 2-3 viikon ajan.
Ulkoisesti kukkatippoja voi käyttää muun muassa kylvyssä tai suoraan ihon pulssipisteisiin.
Myös koti- ja lemmikkieläimille suositellaan kukkatippojen käyttöä, kukkatipat ovat turvallisia ja niitä voi käyttää yhdessä minkä tahansa normaalin lääkityksen kanssa.

CAMMALOT SEICHEM ENERGIAHOITO

Cammalot Seichem energiahoidossa käytetään useita parantavia energioita, mm.
luonnon kaikkia viittä elementti energiaa: maata, vettä, tulta, ilmaa ja eetteriä.

Jumalallinen Energia ja Tietoisuus tuovat valtavan liikkeen koko energiajärjestelmään, tuoden mm.
syvää rentoutumista, helpottaen tukoksien poistamista, puhdistaen kehoa (auraa, chakroja, meridiaaneja jne.) sekä lisäten asiakkaan käytettävissä olevan elämänvoiman määrää.
Myös värähtelytaso kohoaa ja auttaa hoidettavaa puhdistumaan sekä vapautumaan ongelmistaan ja ehdollistumistaan helpommin ja nopeammin. On tärkeää tulla tietoiseksi ongelmistaan; omista asenteistaan, käyttäytymismalleistaan, peloistaan sekä siitä ylipäätään miten ego toimii.
Kun otat vastuuta itsestäsi, otat vastuuta elämästäsi ja kaikesta mitä olet valinnoillasi luonut,
kykenet näkemän kokonaisuuden laajemmin ja myös tekemään vastaisuudessa rakentavampia ratkaisuja itsesi ja kanssaeläjien hyväksi.Tästä johtuen jokainen hoitokerta on erilainen ottaen huomioon asiakkaan kehon sen hetkiset vaatimukset.

Cammalot Seichemiin sisältyy useita muita energioita, kuten esim. hyvin maadoittava, hoivaava ja voimakas Kultaisen Lohikäärmeen energia, joka edustaa maan Jumalallista Äiti aspektia. Hoitaja kykenee kanavoimaan maasta eri kivien, kristallien ja mineraalien energioita hoidettavalle. Kristus Energiaa ja Tietoisuutta välittyy niin ikään hoidossa, kuten myös puhdistavaa ja kielteisiä energioita muuntavaa Violetti Liekkiä. Lisäksi Keijuenergia avaa Sydänchakran, tuo mukanaan varauksettoman rakkauden, leikkisyyden ja ilon laadut.

Cammalot Seichemiin sisältyy voimallisesti läsnäoleva Sydän Energia, sydänlaatu sekä energian voimakas spiraalinomainen kiertoliike, joka entisestään tehostaa hoitoja ja mahdollistaa syvälle menevän puhdistumisen, myös fyysisellä tasolla. Lisäksi Cammalot Seichem kykenee toimimaan myös karmisilla tasoilla, fyysisen, mentaalisen, emotionaalisen ja henkisen tason lisäksi, ja näin ollen edesauttaa parantumisessa ja etenemisessä henkisellä polulla.

Cammalot Seichem hoitotuntemuksia mm.

kuumotus, kylmän tuntemus, pistely
puutuminen, nieleskely, väristykset, värien näkeminen
vatsankurina, pistokset, muljahtelut
elohiiret, sydän lyö voimallisesti, tuulahdukset
tuoksut, mielikuvat, muistikuvat, muistot
tunnereaktiot, itku, nauru, onnellisuus

Cammalot Seichem vaikutuksia mm.

rentouttaa
lisää käytettävissä olevan elinvoiman määrää
lievittää ja poistaa kipuja ja särkyjä
puhdistaa kehoa, vapauttaa lukkiutumia, avaa tukoksia
kohottaa värähtelytasoa
auttaa etenemään henkisellä polulla
auttaa selvittämään ongelmiensa, sairauksiensa taustalla olevia käsittelemättömiä tunteita

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Hoitomuotona Suomeen vasta vuonna 1999 saapunut intialainen päähieronta on alunperin osa ayurvedista perinnettä,
jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta. Eurooppaan päänhieronta rantautui Englannista käsin vuonna 1978,
jolloin intialainen Narendra Mehta aloitti siellä vastaanottonsa. Hän kehitti ja harjoitti päähierontaa Intiassa
oppimin menetelmin lisäten hierontaan kuuluviksi myös kaulan, hartiat ja kasvot sekä tehokkaat erikoistekniikat.

Hoito suoritetaan siten, että hoidettava istuu tuolilla vaatteet yllään ja hieroja työskentelee seisten hänen takanaan.
Intialainen päähieronta aloitetaan tavallisesti niska-hartia-alueelta ja käsivarsista,
jonka jälkeen siirrytään käsittelemään solisalue, pään alue ja myös kasvot. Hoidossa käytetään hyväksi muun muassa
hierontaa, shiatsua sekä akupisteitä ja hoito kestää tavallisesti noin puoli tuntia.

Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut, jotkut jopa nukahtavat hieronnan aikana ja hoidon vaikutukset saattavat kestää jopa 24-36 tuntia sen jälkeen. Intialainen päähieronta kiihdyttää muun muassa
aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Se vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Virkistävät ja samaan aikaan rauhoittavat vaikutukset ovat moninaiset, sopii se kaikille!

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on hemmotteleva, lämmittävä ja energisoiva hoita.

Hoidon elementtinä ovat kosketus, lämpö, öljy, kivien paino ja energia. Hoito pysäyttää kiireen, auttaa keskittymään omaan kehoon ja tähän hetkeen. 

Hoito on koko kehon hoito lämpimällä öljyllä sekä kuumilla kivillä. Hoidossa käsitellään jalat, selkä, rinnan alue, kädet ja pää ikäänkuin yhdistäen kehonosat toisiinsa rentouttavalla hieronnalla. 

Hoidon vaikutuksia ovat mm. syvärentoutus, lihasjännitysten purkaminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, arpikudoksen pehmeneminen, stressin väheneminen, kipujen väheneminen, kehon hahmotus sekä parantaa kollageenin muodostusta.

Kuumakivihieronta sopii myös lapsille ja vanhuksille, jopa raskaanaoleville ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. 

Ehdottomia hoidon esteitä ovat akuutti syöpä (jolloin hoitojakso on kesken),  ellei asiakas kestä kuumuutta ja vakava sydän sairaus (ei stabiloitu tila tai välittömästi infarktin tai tahdistimen laiton jälkeen). 

Vaihtele sisältöä

GUA SHA

Käännettyinä sanat ”Gua” tarkoittaa raapimista ja ”Sha” sinistä.

Tällä vanhalla hoitomenetelmällä on samankaltaiset vaikutukset kuin kuppauksella. Hoito tehdään Gua Sha -kivellä tai vesipuhvelin sarvesta tehdyllä, suorakaiteen muotoisella luulastalla. Lastalla painellaan ja kaavitaan ihoa hierov…in liikkein meridiaanien kulkusuuntaan.

  ”Guashaus” elvyttää aineenvaihduntaa ja avaa tehokkaasti hiusverisuonia. Qin ja verenkierron parantuessa kivut ja jäykkyys lihaksista helpottuvat. Väliaineena käytetään öljyä, lämmittävä ja rentouttava öljy sopii hyvin tarkoitukseen. Ihoa käsitellään kunnes se tulee punaiseksi, pahemmissa stagnaatio eli jumitapauksissa voi tulla jopa siniseksi. Hoito ei juurikaan tuota kipua, vaikka siitä jäävät jäljet saattavat olla hyvinkin näkyviä.

Gua Shalla voidaan hoitaa niska-hartia -seudun jännityksiä, olkapäiden jäykkyyttä, selkäsärkyä sekä alaraajojen ongelmia, esim. isciasta ja polvikipuja.. Myös esim. stressistä tai astmasta kärsivät voivat saada hoidosta huomattavaa helpotusta.

  Gua Sha -hieronta on siis kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto. Suomessa Gua Shata tekevät mm.akupunktiohoitajat, kätilöt sekä muut koulutuksen saaneet henkilöt.

Hoidosta on apua mm. seuraavissa tilanteissa:

•kivun hoito

•lihakset ja jänteet

•vilustuminen!

•lymfaneste

•suonikohjut

•selluliitti

•hermosto-ongelmat

•hengitystievaivat

•henkiset rasitustilat, mm.stressin hoito

Gua Sha sopii hyvin raskauden ajan lihasjännityksiin ja selkävaivoihin sekä synnytyksen kivunlievitykseksi. Myös lapset nauttivat hellävaraisesta guashauksesta.

Hoito ei sovellu mm., jos käytössä voimakkaita psyyken lääkkeitä, verenohennuslääkkeitä tai verisuoniproteesi/ tahdistin jne. / vastaavat tilanteet. Ja aina on tarpeellista keskustella hoidosta hoitajan kanssa

Vaihtele sisältöä

SHIATSU

Shiatsu on lempeä koko kehon hoitomuoto, jonka avulla avataan kehon energiaratoja painalluksin, venytyksin sekä hieronnalla. Energia saadaan virtaamaan vapaasti, keho tasapainottuu ja tulee elinvoimaisemmaksi pystyen itse korjaamaan häiriötiloja.

Shiatsu on japaninkieltä ja tarkoittaa sormilla painamista perustuen kiinalaiseen lääketieteeseen.
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan elämänenergia, elämänvoima eli Ki on kaikkialla
maailmankaikkeudessa olevaa energiaa. Ihmisessä se on kehon liikkeellepaneva voima ja energia,
joka tekee ihmisen eläväksi. Ihminen saa voimaa perinnöllisesti syntyessään, ravinnosta ja hengittäessään.
Elämänenergian perusominaisuus on liikkua, virrata koko ajan.
Ihmisessä tämä virtaus keskittyy energiakanaviin eli meridiaaneihin ja on tavoitettavissa akupisteissä,
jotka sijaitsevat energiameridiaaneilla.

Hyvä terveys perustuu elinvoiman esteettömään virtaukseen ja tasapainoon.
Häiriöt energiatasapainossa johtavat sairastumiseen. Häiriöt voivat johtua epäterveellisestä ravinnosta, stressistä, levon ja liikunnan puutteesta, tunne-elämän järkkymisestä tai fyysisistä vammoista.

Shiatsussa avataan energiatukoksia, jolloin energia pääsee virtaamaan esteettömästi ja keho tasapainottuu. Vaikutusta tehostetaan tarpeen mukaan yksilöllisesti valittujen akupainannalla.

Shiatsulla on saatu hoitotuloksia mm. stressin, väsymyksen, masennuksen,
fibromyalgian, unettomuuden, päänsäryn, niska-hartian jännitystilojen, heikentyneen vastuskyvyn,
ummetuksen ja ruoansulatusvaivojen hoidossa. Ennaltaehkäisevänä hoitona shiatsu on ihanteellinen kehon energiatasapainon ja elinvoiman ylläpitäjä.

Hoito tehdään lattialla futonpatjalla rauhoittavan musiikin soidessa taustalla tai vaihtoehtoisesti ilman musiikkia. Asiakkaalla on päällään joustava mielellään luonnonkuituinen asu.
Shiatsuhoito etenee seuraavasti:
Aluksi asiakas istuu futonilla ja hoitaja pitää käsiään hetken aikaa liikkumatta hänen hartioillaan.
Tämän jälkeen hoito etenee pään ja hartioiden alueella lempein rytmisin painalluksin, vedoin ja venytyksin.
Asiakasta pyydetään käymään päinmakuulle vatsalleen, hoitaja käy läpi selän ja jalkojen takaosien meridiaanit.
Asiakkaan käännyttyä selinmakuulle, käsitellään alaraajat ja jalkapohjat, kylkiasennossa kyljet ja pohkeet.
Jälleen selinmakuulla käsitellään vatsan alue, käsien meridiaanit, niska-hartiaseutu, pään, korvien ja kasvojen alue.
Hoito päättyy syvärentouttavaan pään hierontaan ja energisointiin.

Parhaimman hyödyn shiatsuhoidosta saadakseen on hoidon jälkeisinä tunteina hyvä juoda runsaasti vettä, ottaa loppupäivän askareet rauhallisesti ja levätä hyvin. Alkoholia, kahvia ja muita nautintoaineita on syytä välttää.
Kehon energiakierto saa tasapainottavan sysäyksen – elämänenergia virtaa vapaammin ja auttaa näin kehoa, mieltä ja sielua saavuttamaan harmonian ja parantamaan itseään.

VYÖHYKETERAPIA

Vyöhyketerapia on vanha hoitomenetelmä, jonka juuret ovat yli 5000 vuoden takaa.
Terapia on ollut käytössä Pohjois-Amerikan intiaanien parissa, mutta hoitomuotona vyöhyketerapia tunnettiin myös Etelä-Amerikassa, Egyptissä, Kiinassa, Intiassa ja Japanissa. Vyöhyketerapian vanhin kuvaus on vuodelta 2330 eKr, se löydettiin Egyptistä erään hautakirjoituksen yhteydestä.

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoito. Sen tarkoitus on aktivoida kehoa parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapiassa käsitellään hieromalla ja painelemalla jalkapohjien ja koko jalkaterän alueella olevat heijastevyöhykkeet. Heijastealueiden käsittely aktivoi vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa, siten voidaan ylläpitää terveyttä ja lievittää häiriötiloja.

Vyöhyketerapia perustuu ajatukseen, että ihmisen koko keho heijastuu pienoiskoossa kehon eri alueilla.Vyöhyketerapia sopii erinomaisesti stressin, päänsäryn, lihasjännitysten ja unettomuuden lievittämiseen sekä hidastuneen aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Vyöhyketerapiasta on saatu apua mm. ruoansulatusvaivoissa, hormonaalisissa häiriöissä, raajojen kylmyyden ja huonon verenkierron hoidossa.

Hoito alkaa yleensä keskustelulla ja rentouttavalla jalkakylvyllä. Vyöhyketerapiakäsittelyssä
voidaan käyttää asiakkaan yksilöllisen hoitotarpeen mukaan valittuja aromaterapeuttisia kukkavesiä tehostamaan hoidon kokonaisvaltaista vaikutusta, mutta hoito voidaan tehdä myös perinteisen klassisen vyöhyketerapian mukaisesti ilman eteerisiä öljyjä.
Jalkaterät ovat paljaina, muuten asiakkaalla on vaatteet yllään ja peite päällään. Tärkeää on,
että hoidon aikana on hyvä, turvallinen ja lämmin olo.
Hoitokäsittelyssä jalkaterää ja nilkkaa pyöritetään, venytetään, painellaan, rutistellaan ja rullataan kämmenin ja peukaloin eri tekniikoilla. Hoito on rentouttavaa ja tehdään rauhallisen rytmisesti. Hoidon voimakkuus valitaan yksilöllisesti asiakkaan toivomuksen mukaisesti.

Käsiteltävät alueet saattavat aristaa ja voi tuntua pistelyä tai nk. makeaa kipua. Tämä kertoo, että
kyseinen heijastealue kaipaa huomiota ja hoitoa. Rasituksen, virheellisen ravinnon, stressin ja erilaisten sairauksien vaikutuksesta kehoon kertyy kuona-aineita. Ne varastoituvat kudoksiin ja hermopäätteisiin, joita on paljon mm.jalkapohjissa. Ajan kuluessa kuona-aineet, kuten maito- ja virtsahappo, muuttuvat pieniksi kiteiksi ja voivat tuntua pistävänä kipuna tai aristavuutena. Kiteet aiheuttavat tukkeutumia veren ja energian kierrossa niin jalkapohjassa kuin vyöhykettä vastaavassa elimessäkin. Vyöhykkeiden käsittely vilkastuttaa verenkiertoa ja edistää kipua
aiheuttavien kuona-aineiden poistumista kudoksesta.

Hoidon lopuksi voidaan tehdä syvärentoutus lempein, kevyin hierontaliikkein käyttämällä tekniikkana psykozonea.
Hoidon jälkeen asiakas saa rentoutua hetken omassa rauhassaan.
Asiakas palautuu päivän askareisiin virkistynein ja kevein jaloin kuulostelemalla tuntemuksia hoidon
vaikutuksesta.

Hoidon jälkeisinä tunteina on hyvä juoda runsaasti vettä, ottaa loppupäivän askareet rauhallisesti ja levätä hyvin. Kahvia, alkoholia ja muita nautintoaineita on syytä välttää. Näin hoidosta saa parhaimman hyödyn.
Elimistö on saanut sysäyksen puhdistuakseen ja tasapainottuakseen niin fyysisesti, psyykkisesti kuin henkisestikin
– siitä sen on ilo jatkaa eheytymistä!

Vaihtele sisältöä

PERINTEINEN JÄSENKORJAUS

Perinteinen jäsenkorjaus on erittäin pehmeä hoitomuoto, jossa aina käsitellään koko keho. Hoito aloitetaan jaloista tasapainottaen koko keho aina päähän saakka. Hoidossa on erittäin tärkeäö pehmitellä lihakset monesta suunnasta, lihaskalvot herkällä tuntemuksella houkutellaan kerros kerrallaan pehmenemään ja joustamaan, sidekudokset ja jänteet käsitellään tarkasti ennen kuin siirrytään nivelten mobilisaatioon. Niveliä mobilisoidaan ja avataan  hellävaraisesti kehon omia liikeratoja hyväksi käyttäen.

Hoito ei tuota asiakkaalle kipua ja se antaa keholle mahdollisuuden hellävaraisesti vapautua jännityksistä, kiputiloista sekä virheasennoista. 

Hoito soveltuu erinomaisesti kaiken ikäisille asiakkaille ja toimii lihasten palauttajana ja liikeratojen kuntouttajana. 

Perinteisen jäsenkorjauksen hoito kestää vähintään 1h 30min ja on kokonaisvaltainen kehon käsittely, joka pyrkii kehon tasapainoiseen toimintaan. 

Akuuteissa äkillisissä fasettilukoissa ja kiputiloissa voidaan paikallisesti hellävaraisesti tutkia tilannetta ja helpottaa vaivaa. Hoito tehdään kokonaisuudessa vasta kun akuutti tilanne on ohitettu. 

Erinomainen myös lapsille mm. kasvukipuihin ja skolioosin hoitoon. 

Kysy hoidon vasta-aiheista lisää Merjalta, ehdottomia vasta-aiheita ovat aktiiviset syöpähoidot, kuume, reaktiivinen artriitti, tulehtunutta lihasta tai niveltä ei hoideta jne. 

Hoidon jälkeen suositellaan välttämään kovaa liikuntaa ja treenaamista / rasitusta 3 vrk, jotta lihakset saavat palautua hoidosta ja keho saa ottaa uutta asentoa vastaan. Levon jälkeen hoitotulos on parempi. Hoito voidaan uusia 2-3vkon kuluttua ja ylläpitoa tehdään aluksi kuukauden välein, kunnes keho alkaa ottaa uudet toimintatavat muistiin ja liikeradat saadaan palautettua. 

Vaihtele sisältöä

VAUVOJEN VYÖHYKETERAPIA JA HIERONTA/ KOLIIKKIHOITO SEKÄ LASTEN VYÖHYKETERAPIA 

Lempeällä painallustekniikalla tehty vyöhyketerapiahoito, jossa pyritään heijasteiden kautta vaikuttamaan nopeasti, lähes välittömästi vauvan tai lapsen vaivaan. Hellän kosketuksen kautta lääkkeettömästi saadaan myönteisiä vaikutuksia myös lapsen kehitykseen ja oman kehon hahmottamiseen. 

Yleensä jo kolmesta viiteen hoitokerralla saadaan hyvä hoitovaste. Vauva hoidetaan tarvittaessa vanhemman sylissä.

Hoidossa käytetään puhdasta luomuöljyä, joka on turvallista vauvalle. Hoidot pyritään rytmittämään sarjaksi tiheälle aikavälille.

Vyöhyketerapia soveltuu koliikin lisäksi mm. kaikkiin vatsavaivoihin, kasvukipuihin, korvatulehduskierrettä katkaisemaan ja lisäämään luontaista vastustuskykyä jne. Vyöhyketerapiaan yhdistetään mobilisoivan hieronnan ja vauvahieronnan tekniikka, jolla hellävaraisesti hoidetaan lapsen koko keho, tasapainottaen epätasapainotiloja kehossa ja saadaan helpotettua mm. kiputiloja pienellä sekä erilaisia lihasjännitystiloja, jotka voivat heijastua jopa raskauden ajalta, synnytyksestä tai synnytyksen jälkeen. Heijastekivut ja jännitykset vapautuvat ja pienen keho tasapainottuu, vanhemmat ovat antaneet myönteistä palautetta mm. seuraaviin vaivoihin: vatsavaivat ovat helpottuneet, refluksioireiden helpottuminen, pään liike tasapainottuu, lapsi on rennompi, vatsantoiminta tasapainottuu, kääntyy molemmille puolille, allaergiaoireisto helpottaa, hampaiden puhkeaminen helpottuu, nukkuu paremmin, viihtyy lattialla paremmin jne. 

DETOX- JALKAKYLPY 

Detox -jalkakylpy on koko kehon puhdistusmetodi erilaisille myrkyille ja kuona-aineille.
Jalat laitetaan lämpimään veteen ja niitä kylvetetään samalla, kun elektrolyysilaite antaa veteen positiivisia ja negatiivisia ioneita. Toiminta tunnetaan nimellä elektrolyysi. Elektrolyysilaite on ionigeneraattori, joka upotetaan veteen ja tämä tuottaa varautuneita ioneita, joita virtautetaan soluihin. Mitä puhtaammaksi soluvälit saadaan sitä paremmin aineenvaihdunta, hapetus tapahtuu.
”Mömmöt” tulevat aina elektrolyysilaitteen läpi veteen.

Hoidon hyödyt
– poistaa myrkkyjä ja kuona-aineita kehosta, jotka voivat aiheuttaa terveysongelmia
– auttaa puhdistamaan huonoa ihoa
– auttaa passivoimaan viruksia, bakteereita, sieniä ja hiivaa
– edesauttaa päänsärkyongelmissa
– hidastaa ikääntymistä ja parantaa kehon joustavuutta
– nuorentaa ja energisoi kehoa
– tehostaa ravinteiden imeytymistä
– poistaa raskasmetalleja
– lisää energiaa
– nopeuttaa toipumisaikaa sairauksista ja vammoista
– lisää kehon happipitoisuutta
– auttaa lievittämään kipua ja jännitystä
– parantaa unenlaatua
– vähentää tulehduksia ja nesteen kertymistä
– auttaa tasapainottamaan immuunijärjestelmää

Koneen käytön aikana veteen ilmestyy erilaisia värejä ja hiukkasia.
Eri värien ja hiukasten tarkoitukset, joita voidaan varovaisesti analysoida (ei ole olemassa suomalaisia tutkimuksia):

Keltavihreä väri = munuaisesta, virtsarakosta, virtsanesteistä, hormoneista, prostata

Oranssi väri = nivelissä ongelmia

Ruskea väri = maksasta, tupakasta, solujen kuona-aineista

Musta väri = maksasta, sappirakosta

Tumman vihreä väri = sappirakosta

Valkoinen vaahto = limaa lymfakierrosta, flunssan oireita

Valkoiset täplät = hiivaa

Mustat täplät = raskasmetalleja

Punaiset täplät = verihyytymiä

Käyttö suositukset:
Aikuiset alle 50 vuotta max 30 min, kahden päivän välein enintään 14 käyttökertaa
Aikuiset yli 50 vuotta max 30 min, kolmen päivän välein enintään 14 käyttökertaa
Lapset 10 – 15 vuotta max 15 min. kolmen päivän välein enintään 10 käyttökertaa
– viidellä puhdistuskerralla päästään jo hyvään tasoon

Yleisempiä tuntemuksia hoidon jälkeen ovat
– jano
– pienehkö päänsärky
– oksettava tunne
– nälän tunne
– huimaus
– tunne väsymyksestä

Terveet ihmiset tuntevat olonsa yleensä kevyeksi ja elämänhaluiseksi

Kehon puhdistuminen jatkuu kehossa 48 – 72 h hoidosta, jolloin kehosta tulee runsaasti kuonaa pois virtsan,
hengityksen ja ihon kautta. On tärkeää JUODA VETTÄ, mikä kuljettaa kuonan pois kehosta. 

Käyttörajoitukset
– imettävät ja raskaana olevat
– sydämentahdistin tai muu laite kehossa
– keinoelin
– metallia jaloissa (silloin puhdistus voidaan tehdä käsien kautta)
– epileptikot
– alle 10-vuotiaat
– vaikea sydänvika
– erittäin korkea verenpaine
– syöpä (hoitovaiheessa oleva)

Hoitoa tehostamaan vyötärölle voidaan kiinnittää infrapunavyö. Se mm. lämmittää kehoa, poistaa lihassärkyä ja kipua,
parantaa solujen toimintaa, edistää verenkiertoa, vähentää ylijäämä rasvaa, edistää hikoilua, aktivoi hormoneja,
poistaa kuona-aineita ja myrkkyjä.

Vaihtele sisältöä

Vaihtele sisältöä

Copyright: Hoitopiste Keijunkuu    Tietosuojaseloste